Ga naar content

Garantie

Garantie

Op de meeste Leatherman producten zit 25 Jaar garantie op product en fabricage fouten. Producten die opzettelijk zijn gesloopt of vanwege slijtage kapot zijn gegaan vallen niet onder de fabrieksgarantie. Meer lezen over onze garantie voorwaarden?

Lees hier verder: Garantie voorwaarden Leatherman

Een afgebroken onderdeel valt in de meeste gevallen niet onder de garantie omdat dit vaak niet te wijten is aan een product of fabricagefout. In veel gevallen is het product verkeerd gebruikt en breekt er daardoor iets af. 

Bedenk dus goed of u uw tools verkeerd hebt gebruikt voor u hem opstuurt. Onze retour afdeling kan het verschil goed zien aan de breuklijn. 

Lees de uitgebreide garantie voorwaarden en download het serviceformulier om jouw garantie in te kunnen dienen. 

Nee, wij hebben geen losse onderdelen van onze tools in Nederland. Deze zijn dus ook niet te bestellen. 

Let op: Als je zelf je tool uit elkaar haalt vervalt die Leatherman garantie, stuur hem dus altijd op naar onze retour afdeling als er iets mis is. 

Meer informatie over onze garantie voorwaarden

Een bot mes valt niet onder de garantie, wij willen hem met plezier voor u slijpen maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Zorg dus altijd dat u uw mes op tijd slijpt en goed onderhoud. 

Let op: Met een bot mes gaat u sneller drukken en wrikken, dit is vaak de oorzaak dat een mes afbreekt. Zorg dus altijd voor een scherp mes en maak er alleen snijdende bewegingen mee. 

Meer informatie over onze garantie voorwaarden

Accessoires zoals uw sheath, bitjes en verwisselbare accessoires vallen niet onder onze garantie. Met uitzondering van de Ainsworth sheath.

Meer informatie over onze garantie voorwaarden

Het onderhouden van uw Leatherman producten is een taak van u als gebruiker. Alleen een schoonmaakbeurt is niet voldoende om de levensduur van uw Leatherman te optimaliseren. Een multitool dient regelmatig schoongemaakt en geolied te worden.

Meer informatie over onze garantie voorwaarden

Onze garantievoorwaarden gelden alleen op vertoon van het aankoopbewijs van een officiële Leatherman dealer. Bent u het aankoopbewijs verloren of kwijt? Ook dan zullen wij uiteraard ons uiterste best doen om een gepaste oplossing te bieden. 

Meer informatie over onze garantie voorwaarden

Advies van een expert nodig?