Ga naar content

Multitools

Wanneer je een multitool koopt, heeft u de keuze uit een breed assortiment van Leatherman, SOG, FOX en Keysmart.

Wij hebben onze tools voor uw ingedeeld in verschillende klasse, van professionele tools tot verschillende multitools die geschikt zijn voor uw sleutelbos. 

producten

Een moment geduld…

Leatherman Multitool kopen?

Dan ben je bij EDC Tools uiteraard aan het juiste adres! Wij zijn het officiële verkoop- en aanspreekpunt voor al je vragen en opmerkingen!

Maar je kan bij ons ook terecht voor het bekijken van het gehele Leatherman assortiment en wij lossen uiteraard ook met 100% inzet de welk bekende Leatherman garantie voor je op! 

Wanneer je een multitool van Leatherman koopt, heb je natuurlijk keuze uit een breed assortiment. Wij hebben onze tools voor je ingedeeld in verschillende klasse, van Heavy Duty tools tot verschillende multitools die geschikt zijn voor je sleutelbos. 

Uiteraard vind je onze bekendste modellen zoals de Leatherman Wave, de Leatherman Charge en de Leatherman Tread allemaal op deze website! Maar ook onze gehele nieuwe Leatherman FREE serie is hier verkrijgbaar.

En niet te vergeten, mooie instapmodellen als de Leatherman Rev vind je ook bij ons! 

Hieronder wat meer informatie over een aantal van onze bekendste modellen en series. 

Leatherman Wave

Deze geweldige alleskunner is tot op heden ons best verkochte model! De Leatherman Wave beschikt over maarliefst 18 verschillende tools om je in elke situatie uit de brand te helpen. 

Deze best-seller is inmiddels vernieuwd en heeft nu verwisselbare draadknippers en een nieuwe naam, namelijk de Leatherman Wave+

Leatherman Charge

Deze high-end tool is perfect voor alle professionals die veel met hun gereedschap werken maar wel een handzame tool willen. Deze tool is voorzien van maar liefst 19 verschillende tools en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Wil jij een Leatherman Charge kopen? Bekijk dan eens al onze versies! Van Charge TTI tot een Charge Camo of een Oranje G10 versie, je kan het zo gek niet bedenken. 

Inmiddels zijn bijna alle Charge modellen ook vernieuwd tot Leatherman Charge+ oftewel met handige verwisselbare draadknippers. 

Leatherman FREE 

Daar zijn ze dan! Deze speciale serie van Leatherman is voorzien van een volledig vernieuwde magneet technologie. Alle Leatherman FREE modellen zijn voorzien van magneten, bijvoorbeeld om de tool dicht te houden maar ook om alle onderdelen op hun plek te houden. 

De FREE-serie bestaat tot op heden uit de P-Serie, twee plier based modellen. Oftewel twee modellen die als hoofdonderdeel zijn voorzien van een tang.

Verder bestaat het FREE assortiment uit de T-Serie, twee multifunctionele tools zonder tang maar wel voorzien van allemaal andere handige tools. 

En als laatste bevat het Leatherman FREE assortiment twee modellen uit de K-Serie. De K-Serie zijn in de basis een Leatherman zakmes maar op de achterkant zitten zoals je van ons gewend bent nog verschillende andere handige tools. 

Leatherman Rev 

Dit geweldige model is één van onze goedkopere instapmodellen en dus geschikt voor veel mensen die voor het eerst een multitool kopen. Uiteraard is ook deze tool van dezelfde bekende Leatherman kwaliteit. Andere goede instap opties in plaats van de Leatherman Rev zijn de Leatherman Wingman of de Leatherman Sidekick. 

 

Advies van een expert nodig?