Ga naar content
Leatherman Zakmes

Zakmessen

Wanneer je een zakmes van Leatherman koopt, heeft u de keuze uit een breed assortiment. Het zijn slanke, lichte en robuuste outdoor zakmessen die met één hand te openen zijn.

Wij hebben onze zakmessen voor uw ingedeeld in verschillende klasse, van multifunctionele messen tot vouwmessen. 

 

producten

Een moment geduld…

Leatherman Zakmes kopen?

Ben jij op zoek naar een Leatherman zakmes, dan ben je bij EDC Tools aan het juiste adres. Als officieel verkooppunt hebben wij alle modellen op voorraad. 

Ook de minder bekende Leatherman zakmessen zijn bij ons te bestellen!

Leatherman staat natuurlijk voornamelijk bekend om zijn hoge kwaliteit multitools, maar dat is niet alles. Het belangrijkste aan al onze producten is dat ze multifunctioneel zijn. En dat zie je dan ook terug in al onze producten. 

De nieuwste toevoeging aan de Leatherman zakmessen collectie is de Leatherman FREE K-Serie die eind 2019 begin 2020 uit zal komen. Deze FREE modellen zijn in de basis een zakmes maar zijn aan de achterkant voorzien van verschillende handige tools. 

Door de jaren heen hebben we een aantal verschillende series Leatherman Zakmessen gelanceerd. Hieronder wat meer informatie over de Leatherman Skeletool zakmessen, Leatherman Crater Zakmessen en de Leatherman FREE Zakmessen. 

Leatherman Skeletool Zakmessen

Deze serie zakmessen is afgeleid van een andere bekende tool, de Leatherman Skeletool! Dit model was zo'n succes dat we hebben besloten ook een zakmes te maken in dezelfde stijl. 

De Leatherman Skeletool zakmessen zijn kleurrijk, lichtgewicht en strak gedesigned. Dit zakmes komt eigenlijk in elke situatie wel van pas. In je auto om een broodje te snijden of te smeren, in je tas als je een wandeling gaat maken of aan het kamperen bent, ga zo maar door.

Leatherman Crater Zakmessen

Inmiddels is het een aardige diverse serie messen, de Crater serie! Een aantal verschillende eenvoudige uitklapbare zakmessen met een aantal handig tools als extra. Van half gekarteld met een zwarte finisch tot een glad blad met een zilveren finisch. Binnen de Crater serie kan je alle kanten op.

Leatherman FREE K-Serie

Deze serie wordt eind 2019 begin 2020 gelanceerd en is voorzien van een gloednieuwe FREE technologie. De FREE technologie staat voor de magneten die gebruikt worden om de tools op hun plek te houden. Verder voelt de gehele FREE collectie ook heel vrij, alles is met één hand te openen en te sluiten. 

De FREE K-Serie heeft als basis een mooi zakmes maar heeft een heel arsenaal aan tools aan de achterkant die je uit verschillende noodsituaties kunnen redden. 

Advies van een expert nodig?