Ga naar content

LEATHERMAN GARANTIE

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Als een Leatherman kapot gaat als gevolg van een fabricage of materiaalfout, dan wordt dit gedekt met onze 25-jaar beperkte garantie. Als u niet zeker weet of uw Leatherman tool in aanmerking komt voor garantie, raadpleeg dan hieronder de voorwaarden.

VOORWAARDEN

Ons garantieprogramma geldt alleen voor producten die zijn aangeschaft voor privé gebruik welke zijn gekocht via een officiële verkooppunt van Leatherman . Dit garantieprogramma geldt niet voor bulkaankopen op veilingen, verkoop door de overheid / douane, tweedehands winkels of rommelmarkten waarbij de bedoeling is gerepareerde of gereviseerde tools door te verkopen.

Onze garantie is niet overdraagbaar en geldt alleen voor de oorspronkelijk en eerste eigenaar van het product. De garantie vervalt wanneer er sprake is van misbruik, onbevoegde productaanpassingen, diefstal, verlies, ongeoorloofd of onredelijk gebruik van een Leatherman product. Deze garantie geldt niet voor accessoires, etui’s, opdruk, kleurafwerking of tools welke reiniging of slijpservice behoeven. Dit met uitzondering van het Ainsworth etui’s welke een garantie heeft van 2 jaar. Elk van bovengenoemde zal met uitzondering van een Ainsworth etui niet in behandeling worden genomen. Onze garantie is alleen geldig op vertoon van een aankoopbewijs.

VERZENDING

Wij adviseren u een verzekerde en traceerbare bezorgservice te kiezen, omdat Leatherman niet verantwoordelijk is voor producten die tijdens transport kwijtraken. Bewaar de traceerinformatie van uw zending totdat we de ontvangst van uw garantieproduct hebben bevestigd. 

AANSPRAKELIJKHEID

Leatherman Tool Group is niet aansprakelijk voor enige incidentele schade of gevolgschade met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies van inkomsten, winstderving, verlies van verwachte besparingen of verspilde uitgaven.

Komt u in aanmerking voor garantie? Neem de volgende stappen voor een spoedige afhandeling van uw aanvraag.

 

 

Download ons retourformulier of reparatieformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.

 

 

Leg het product en het serviceformulier in een stevige doos en vul deze op met voldoende vulmateriaal.

 

 

Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar: EDC Tools, t.a.v. Afdeling Garantie, Gladsaxe 31, 7327 JZ  Apeldoorn. Kies bij voorkeur voor verzending met verzekering en/of Track & Trace zodat u minder risico loopt tijdens verzending.