Ga naar content

GRATIS Multitool Cleaner T.w.v. €20,95,- bij orders boven de 100,-

Ontvang nu een GRATIS Bluelube Multitool Cleaner om uw Leatherman het onderhoud te geven dat hij verdient. Merkt u dat uw Leatherman met de jaren iets stroever is gaan lopen? Dan zit er waarschijnlijk wat vuil tussen de onderdelen, normaal wordt een Leatherman met de jaren namelijk alleen maar soepeler!

Met deze speciale cleaner zorgt u dat uw Leatherman weer soepeler loopt dan nooit tevoren.

Bij besteding boven de 100,- in onze shop wordt automatisch een geweldig flesje Bluelube Cleaner gratis toegevoegd aan uw winkelwagen.

Voordelen van de Cleaner

Maakt schoon


Het hoofddoel van deze Multitool Cleaner is het schoonmaken van uw multitool. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw tool, maar zorgt er ook voor de uw gebruikservaring met uw tool drastisch verbetert. 

Dit product verwijdert vrijwel alle vormen van verontreiniging tussen de onderdelen van uw multitool en bevat alleen oplosmiddelen die veilig zijn voor zowel u als voor uw tool. 

Smeert


Naast schoonmaken brengt u met deze cleaner een dunne solide laag aan die wrijving en slijtage vermindert. Ook hoeft u niet bang te zijn dat dit laagje ophoopt, plakkerig wordt of bevriest. Met deze speciale laag doorstaat uw multitool vrijwel alle omstandigheden en blijft hij tegelijk optimaal presteren. 

Beschermt


De cleaner helpt niet alleen bij het schoonmaken, maar zorgt ook voor een dunne beschermende laag. Deze laag stoot vocht en vuil af waardoor uw tool de volgende keer nog makkelijker schoon te maken en te houden is. 

Hoe gebruikt u de Multitool Cleaner

Stap 1:


Breng de cleaner met een borsteltje, wattenstaafje of doekje rechtstreeks aan op een specifieke onderdeel of leg uw tool in een dompelbadje met cleaner. 

Stap 2:


Wacht even rustig af tot de cleaner goed is ingewerkt op het vuil tussen de onderdelen en schrob eventueel met het hulpmiddel dat u hiervoor gebruikt. 

Stap 3:


Herhaal dit process tot de multitool helemaal goed schoon is, niet alleen voor het oog maar ook tussen alle onderdelen. 

Uw tool helemaal goed schoon?

Is uw tool weer helemaal goed schoon? Ziet hij er weer uit als nieuw en is alle vuiligheid weg tussen de onderdelen? Dan kunt u overwegen om ook nog gebruik te maken van een speciale lubricant. Vlak na de schoonmaakbeurt heeft uw tool z'n mooie extra beschermlaag maar naarmate de tool wordt gebruikt slijt deze laag er langzaam af. 

Met deze speciale Lubircant brengt u regelmatig een nieuwe beschermlaag aan en voorkomt u dat de tool weer vol komt te zitten met vuiligheid.