Ga naar content
leatherman free t4 2

De Leatherman FREE T-Serie

De FREE T-Serie is een geweldige serie multitools die speciaal is ontwikkeld voor de momenten dat je geen grote multitool of gereedschapskist bij je draagt. Met het strakke en compacte design draag je deze tool op ieder willekeurig moment. Zo kom je nooit meer zonder gereedschap te zitten. Of je nu een stuk gaat fietsen en snel wat moet aandraaien of dat je boodschappen gaat doen en je iets door wilt knippen, de Leathereman FREE T-Serie helpt je in elke situatie. 

De Leatherman FREE P-Serie

De Leatherman FREE P-Serie bestaat uit twee plier based multitools, oftewel met als hoofdonderdeel een tang. Zoals je van Leatherman gewend bent, is de tang extreem krachtig en vrijwel onverwoestbaar bij goed gebruik! De FREE P-Serie is uitgerust met de unieke magnetische technologie die terug te vinden is in alle Leatherman FREE modellen. Hierdoor is elke tool simpel te openen, gebruiken en sluiten met maar één hand. 

De Leatherman FREE K-Serie

De Leatherman FREE K-Serie is de laatst gepubliceerde tool binnen de FREE Serie tot zo ver. Anders dan de T- en de P- serie is dit een multifunctioneel zakmes waar het zakmes de grootste functie heeft. Als extra zijn er middels de magnetische FREE technologie op de achterzijde extra tools toegevoegd.