Ga naar content

Het outdoor seizoen gaat weer beginnen.

Het begint weer warmer te worden. De vogels beginnen te fluiten en we gaan met z'n allen weer heerlijk naar buiten. Doet u dit ook? Zorg er dan voor dat u goed bent voorbereid! Met een Leatherman Multitool bent u voorbereid op elke situatie! Of u nu een klein takje wilt snijden, een reddingsactie moet verrrichten of een schroefje moet aandraaien van uw materialen.

 

Leatherman Signal

Als we praten over het outdoor seizoen dan staat dat gelijk aan de Leatherman Signal. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor alle outdoor fanaten. De Signal is voorzien van een handige fire-starter, noodfluit, slijper en zoals je van ons gewend bent nog veel meer handige tools. Wat ook bijzonder is aan de Leatherman Signal is de hamer funtie aan de onderkant van de tool. Sla makkelijk je haringen in de grond zonder een zware lompe hamer mee te hoeven nemen. 

Kamperen

Zoals u hierboven al hebt gelezen is de Signal Famlie uitgerust met geweldige tools. Zeker voor een mooie kampeertocht of andere outdoor activiteiten is deze multitool uitermate geschikt. Want laten we eerlijk zijn, een goede outdoor uitrusting is pas echt af met een goede multitool. En daarom hebben we binnen de Signal collectie nu voor ieder wat wils. De Signal is namelijk verkrijgbaar in verschillende toffe kleuren. 

Bekijk ze snel via de knop hier onder.