Ga naar content

EDC Tools

“De start van jouw avontuur”

Wij verkopen EDC Tools van hoge kwaliteit. Bruikbaarheid, veelzijdigheid en draagbaarheid zijn de belangrijkste principes voor de producten van EDC Tools.

Everyday carry (EDC) is een weloverwogen verzameling van essentiële uitrusting en tools die nodig zijn voor jouw dagelijkse avonturen.

Altijd klaar voor wat het leven je ook brengt. Koop en draag wat je nodig hebt op basis van je levensstijl, locatie, beroep, dagelijkse routine, stijl of budget.

MultiTools

Voor snelle reparaties, knutselen en ander handig werk is het van onschatbare waarde om de functionaliteit van een gereedschapskist in één zakgereedschap te hebben.

Veelgebruikte multitool functies zijn onder meer tangen, schroevendraaiers, flesopeners, scharen en ander snijgereedschap.

Multitools kunnen de functies van andere essentiële zaken aanvullen wanneer gewicht en zakruimte van groot belang zijn.

 

Pocket Tools

Pocket tools zijn ontworpen met het oog voor gemak: klein, licht, multifunctioneel en gemakkelijk aan een sleutelhanger te bevestigen of in je broekzak te laten glijden. 

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zijn al onze pocket tools gegarandeerd sterk en duurzaam, ondanks het compacte uiterlijk.

klaar om die onmiddellijke oplossing te maken of een doe-het-zelf-probleem snel op te lossen, een pockettool kan je dag redden.